Friday 1 October 2010

LEGIT ONLINE JOB-SIGURNA ZARADA

Predpostavljam da 90% vas ni ne zna za Legit Online Jobs. Samo da vam kažem da se Legit Online Jobs direktorij nalazi na prvom mjestu liste najpopularnijih digitalnih proizvoda. Koji je to proizvod i čemu nam on služi?
Legit online jobs je direktorij sa adresama najpopularnijih kompanija koje su voljne platiti vas samo da date vaše mišljenje o njihovom proizvodu. Te kompanije troše ogromne količine novaca na marketing i objeručke će vas prihvatiti i jako dobro platiti za to.



Nadalje, vi proizvode kompanija možete reklamirati gdje bivate plaćeni za svaku prodaju. Postotak zarade je vrlo visok i kreće se od minimum 50% pa čak do 75% vrijednosti proizvoda. Zašto je to tako? Svi proizvodi su digitalne prirode a to znači da se mogu downloadati (skinuti) odmah nakon uplate a to je jako profitabilno jer znamo i sami da je najljepše doći u posjed kupljenog proizvoda odmah nakon uplate. Koji su top proizvodi koji se prodaju kao ludi:

Satellite TV for PC

Satelitski softver visoke kvalitete koji vam omogućuje, jednom kada se instalira na laptop / desktop, gledanje preko 3500 kanala širom svijeta i slušanje isto toliko radio stanica. Emitiranje je u visokoj HD rezoluciji i možete jednostavno spojiti laptop/desktop sa vašim televizorom i gledati sve na njemu. Zašto plaćati mjesečnu pretplatu kada za samo 49$ (jednokratno plaćanje) imate preko 3500 kanala na vašem kompjuteru. Više na:

http://www.SatelliteWizzPro.com

Truth about abs

Elektronska knjiga sa sistemima treninga za razvijanje trbušnjaka i mršavljenju u predjelu abdomena. Jako popularna knjiga koja je i ujedno najprodavanija knjiga na internetu. Više na:

http://www.AbdominalPowerWorkout.com

Diet Solution

Najprodavanija knjiga o dijeti. Kako ne držati dijetu, sve normalno jesti a ne debljati se. Jako popularna u Sjedinjenim američkim državama, Kanadi i Velikoj Britaniji. Više na:

http://www.DietSolutionProgram4you.com

Wood working

Elektronska knjiga sa nacrtima, skicama i objašnjenju kako izraditi predmete od drva kao šta su radni stolovi, dječji kreveti, vrtnu garnituru… Jako popularna među penzionerima. Više na:

http://www.WoodworkingProject4you.com

i na kraju, sistem koji je možda i najzanimljiviji za sve nas. Sistem za zaradu. Znači sistem koji u sebi sadrži direktorij svih kompanija ima i vlastiti način promocije a i samim time i mogućnost zarade. Predstavljamo vam:

Work From Home Jobs

U godini krize svatko od nas poseže za dodatnom zaradom a Legit Online Jobs nam pruža upravo to. Sa tim sistemom jednostavno nema greške i zarada je gotovo sigurna. Zašto kažem „gotovo“ sigurna a ne sigurna. Pa zato što da bi uopće počeli zarađivati sa tim sistemom potrebna vam je registracija a ona će vas koštati 49$. Što dobijete sa tom registracijom?
Sav promotivni materijal da u slijedećih 5 minuta nakon registracije budete spremni za prvu zaradu. Što se sve nalazi u promotivnom materijalu kao i u ostalim promotivnim materijalima pogledajte u video prezentaciji.
Ah da, zaboravio sam napomenuti da ovaj sistem možete dobiti i za 39$ i to na ovaj način; učitate stranicu na ovoj web adresi:

http://www.Top-10-WorkOpportunities.com

i kliknete kao da želite napustiti stranicu. Pojavit će se virtualni agent i dopustite mu da vam ponudi popust, prihvatite ga i platiti ćete članstvo 39$ umjesto 49$. Plaća se samo jednom i vrijedi zauvijek. Kada dobijete registracijsko ime i lozinku, pretražite ove kompanije gore navedene i pogledajte promotivni materijal. Uzmite sve što hoćete i započnite sa promocijom. Program vam sve daje i samo ga treba slijediti. Ovo je isproban model koji članovima donosi velike novce a samo da vam kažem da sam jako velike prihode ostvario prodajom satelitskog softvera upravo na Hrvatskom tržištu i to preko eTarget reklama.

Pogledajte video prezentaciju a za više informacija posjetite web stranicu:

http://www.Top-10-WorkOpportunities.com

ili nas kontaktirajte na adresu elektroničke pošte:

administrator@facebookzarada.com


Autor: Gospodari Budućnosti©2010

Web: http://www.FacebookZarada.com

http://www.GospodariBuducnosti.com

1 comment:

  1. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

    ReplyDelete