Friday 22 October 2010

Svaki test mi urodi plodom

Kada vam ide onda vam jednostavno ide. Stalno sam u potrazi za novim načinima zarade i mogućnosti zarade uz minimalan trošak. Što sam ovaj puta testirao?
Probao sam vidjeti može li se bez domene i hosting plana zaraditi i naravno rezultati su jako pozitivni.
Sat vremena provedenih na netu uz fini chat i zarada se približila brojci od 101.7$ što bi bilo oko 3000$ mjesečno. To je oko 16.500 kuna. Pitate se što sam učinio?
Pa utrošio sam malo vremena, kreirao PDF vodič ili da to nazovem predstavio sam način rada satelitskog softvera u 15-ak stranica. Imam dara za pisanje i brz sam i kreativan tako da mi je za jedan takav raport dovoljno sat vremena. Kako on izgleda, pogledajte ovdje:

BESPLATAN SATELITE TV ZA PC VODIC

Ništa specijalno no za oko ugodno. Što sam učinio dalje? Malo na Facebook, malo na Twitter i malo na MySpace. Chat sa pametnim porukama i rezultati su tu.
Za ovakav način promocije potrošio sam „0“ kuna jer sam kreirao besplatno PDF datoteku i unutra stavio affiliate link kojeg sam izvukao sa CB-a potpuno besplatno.
No ovaj sistem zarade znam samo ja i čisto sumnjam da će vama upaliti jer kada vi započnete sa marketingom na društvenim mrežama samo postavljate linkove a to tako ne ide.
Znam, željeli biste zaraditi u sekundi al to tako ne ide. Stavite sebe u poziciju kupca i što biste vi učinili da vam netko koga ne poznate ponudi neki proizvod? Odbili ga, je tako? Naravno da je, jer to i radite kada vam netko postavi affiliate link za neki proizvod ili money making program. E pa malo onda mućnite glavom i promijenite taktiku. Uspostavite prijateljstvo, kredibilitet, vjeru i tek onda krenite sa marketingom. Znam, vi bi danas zaradili 1000$. E pa dragi moji vjerni čitatelji, neće ići. Prasići će da se olade na taj način, hahaha.

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment