Wednesday 13 October 2010

REMBRACO – BESPLATNA WEB OPT-IN STRANICA

Ovo je poklon Gospodara Budućnosti svim članovima Rembraca. Svi jako dobro znamo što je Rembraco a za one koji ne znaju, Rembraco je proizvod koji, kako kažu, svojom revolucionarnom 3 way action formulom može učiniti da se osjećate bolje nego ikada. Dalje kažu da je to nova formula koja svojim egzotičnim sastojcima djeluje na reguliranje tjelesne težine, detoksikaciju i regeneraciju našeg cjelokupnog organizma. Smanjuje apetit, sagorijeva masne naslage, ubrzava metabolizam i obnavlja psiho-fizičko stanje organizma.




POGLEDAJ VIDEO PREZENTACIJU

Ja poklanjam ovu web stranicu svim članovima i budućim članovima potpuno besplatno. No kako vidite, ova stranica ima opt-in formu u sebi i ta forma služi za prikupljanje imena i e-mail adrese u svrhu napada autoresponder servisom. Da bi ta stranica postala funkcionalna morate se registrirati ovdje:

GETRESPONSE AUTORESPONDER SERVIS

GetResponse je jedan jako dobar autoresponder servis sa više od 10 godina postojanja na tržištu. To je servis koji i ja koristim i jedini uvjet da dobijete besplatno ovu web stranicu je da se registrirate na ovaj servis. Registracija je besplatna i servis je besplatan za prva dva mjeseca korištenja a poslije će vas koštati 9$ mjesečno za 500 članova, 12$ za 1000 članova itd.
Na vama je da odlučite. Ja sam ponudu postavio, na vama je hoćete li je prihvatiti ili ne.
Pozdrav!



Gospodari Budućnosti
http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment