Sunday 3 October 2010

5 KORAKA DO 10.000€ MJESEČNO

Gospodari budućnosti okreću novu stranicu i kreću sa novim projektom. Eknjiga koja će baciti u sjenu prijašnje dvije.
Ono što smo napisali to i mislimo. Oni koji su bili zadovoljni „Zaradom na Facebooku“ i „Mojom prvom Internet zaradom“, oduševit će se još više najnovijom knjigom koja će baciti u trans pola Hrvatske.
5 KORAKA DO 10.000€ MJESEČNO novi je naš projekt i dosta smo uložili u njega, što novčano a što vremenski ali trud će se uvelike isplatiti. Objava knjige očekuje se do kraja godine a onaj tko, nakon što pročita knjigu, ništa ne zaradi, slobodno neka se ostavi tog posla i nastavi sa prijašnjim.
Knjiga je u fazi izrade i radimo na svim poljima. Pisanje knjige, video prezentacije i vodič kroz cijelu fazu postavljanja sistema. Jedno kompleksno izdanje koje će vam gotovo sigurno donesti lijepe novce. Nama ovaj sistem donosi preko 15.000€ mjesečno ali ga nismo još predstavili. Sve u svoje vrijeme. Kada bude gotov biti ćete obaviješteni i što je najbolje od svega, BESPLATAN ZA SVE. Mislili smo ovu knjigu prodavati za 45-50€ i kao bonud dati knjige „Zaradi na Facebooku“ i „Moja prva Internet zarada“ no to ne bi bilo fer prema kupcima tih knjiga pa smo se odlučili svima je dati besplatno.
Da malo unaprijed objasnimo o čemu se tu radi? Kakav je to sistem? Što je potrebno sve za to i koliko vremena treba da se sve postavi?
Da krenemo sa vremenom… Nakon sat dva (za one spretnije) spreman za zaradu.
Sistem se bazira na kolekciji email adresa i postavljanju autoresponder servisa. Što je sad to? Vjerovatno ste u zadnje vrijeme dosta nailazili na jednostavne web stranice tzv. Squeeze page koje u stvari ništa ne prodaju ali imaju u sebi formu u koju morate upisati vaše ime i email adresu za registraciju na njihove novosti ili pogled video prezentacije ili nečega što je besplatno. To su stranice koje sa namjerom vrše kolekciju vaših podataka koje kasnije iskoriste za promociju proizvoda. Zašto to rade a ne jednostavno ponude proizvod na web stranici sa direktnim linkom za kupnju. Pa razlog je jednostavan, 99% posjetitelja ne kupi proizvod iz prve već ide u detaljniju pretragu. Znači neka od 1000 posjetitelja samo jedan kupi proizvod na kojem vi zaradite 30$ a potrošili ste na adwords oglase 0.10$ vi ste u gubitku. No ako vi od 1000 posjetitelja prikupite oko 500 email adresa i od tih 500 sa kvalitetnim autoresponder servisom pridobijete još 100 kupaca, e onda ste na dobitku. Ne znam da li me shvaćate no sve će biti objašnjeno u knjizi. Dajte nam samo još ova dva mjeseca da je završimo i sve će vam biti jasnije.
Nadalje, u knjizi će biti i video prezentacija kako pravilno kreirati Facebook oglas i za samo 0.01$ po kliku zaraditi minimum 33$. To je trenutno tehnika koju mi kao Gospodari Budućnosti koristimo i vjerujte nam, kada budete pročitali knjigu i pogledali video prezentacije da nećete ostati ravnodušni prema ovom sistemu.

Autor: Gospodari Budućnosti©2010
Ime: Zaradi na Facebooku
Web: http://www.FacebookZarada.com
http://GospodariBuducnosti.com

No comments:

Post a Comment