Monday 4 October 2010

ŠTO SE DOGAĐA KADA ZANEMARITE TOS (TERMS OF SERVICES)

U ovom postu objasniti ću vam što se događa kada se ne pridržavate TOS (Terms of Services) kompanije koje promovirate. Ne znam da li znate ali TOS je jedna od najvažnijih stavki prilikom početka sa online businessom i 99% vas je jednostavno zaobilaze jer smatraju da je nepotrebna a i pisana je malim slovima u kilometarskim redovima.
Već sam dosta poruka dobio u vezi promocije Seks in the UK dating sajta. Šta i kako… Mnogi su se u startu zeznuli i pokušali kratiti. Znači pokušali preusmjeriti domenu direkt na affiliate link i zamaskirati i slične stvari. To je strogo zabranjeno od strane servisa i šta se događa? Vi recimo to sve radite i ide vam zarada kao luda, no kada treba doći dan uplate i kada se procesuiraju sve registracije onda vam se jednostavno ugasi račun. Affiliate mreža vam ukine račun bez mogućnosti da se ponovno registrirate za isto ime i adresu a to je jako bitno prilikom isplate zarade. Jednostavno zaboravite ovo i tražite drugu affiliate mrežu.
Ako se vidite u ovome molim vas nemojte me kontaktirati i maltretirati sa raznoraznim pitanjima…. Kako sad, što sad… Vi ste svoje završili i jedino vam mogu preporučiti moju knjigu da se malo informirate o tome kako se treba ponašati na internetu.
Internet može biti jako profitabilan za onoga tko se pridržava pravila. Onaj tko krati i misli da je pametniji od Googlea taj brzo završi svoju karijeru. Ne znam koliko vas zna što je AdSense al samo da objasnim ukratko, servis koji pruža mogućnost da na vlastitu web stranicu postavimo Google oglase relevantno temi web stranice i bivamo plaćeni za svaki klik. To je prije išlo kao ludi i jako se lijepo zarađivalo no to se sada malo i ugasilo. Što sam mislio reći, našlo se par pametnjakovića koji su se dogovorili da si međusobno klikaju po oglasima i tako zarade. Pa nije Google od jučer i postoje tu stroga pravila. Varaš = Toneš = Nema zarade!!!
Igrajte po pravilima, ne kratite i sa vremena na vrijeme uložite u Internet jer ako vam nešto donosi novce onda u to treba ulagati da se zarada podupla. Nadam se da se slažete.
Pozdrav od Gospodara Budućnosti!


Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment