Sunday 10 October 2010

Zaradite na prijatelju a on na vama

Koja je to sad fora? Pa to nije fora nego sistem koji pali i koji sam ja razradio kako treba. Pisao sam već kako je poželjno doći u posjed proizvoda koji se promovira a da bi se uštedjelo postoje dva načina za to:
Jednostavno pošaljete e-mail prodavaču da ste zainteresirani za promociju njegovog proizvoda i da biste se željeli pobliže upoznati sa proizvodom pa ako nije problem da vam ga nekako pošalje. To u većini slučajeva pali kod digitalnih proizvoda jer ne košta ništa njihovo umnožavanje. No ako vlasnik ne pristane, ostaje vam druga solucija koju ja isto koristim a to je da iskoristite partnera, prijatelja koji je u istom poslu i da se recimo dogovorite da svatko od svakoga kupuje proizvod.
To vam otprilike znači ovako:
Ako ja želim promovirati Satellite TV for PC i želim doći u posjed proizvoda onda pitam prijatelja za njegov affiliate link tog proizvoda i kupim. Ja ga platim koliko ga platim, recimo 45.95$ za satellite softver a prijatelj zaradi 33.90$. Ako njemu što treba jednostavno vas kontaktira za affiliate link i na taj način Vi zaradite.
Vi taj proizvod, ako želite uspjeti u ovom poslu, morate kupiti pa zašto onda ne kupiti od prijatelja. I on će od Vas, bez brige. Stvorite partnerstvo, to je važna karika u ovom poslu!

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment