Tuesday 19 October 2010

Osamostalite se!

Ovaj post pišem sa određenom dozom nervoze a i imam razloga za to. Svaku stvar koju objavim, postavim ili vodič ili YouTube prezentaciju da vam olakšam posao. Što se događa? Nakon svega toga dobijem milion poruka sa pitanjima čije odgovore možete pronaći u vodiču. Pročitajte sve sa razumijevanjem. Pa za koga ja pišem onda sve to? Počeo sam razmišljat da se maknem sa svega i jednostavno radim za sebe bez ikakvog objašnjenja i pomoći. Čak mislim da povučem iz prodaje moje dvije knjige a za treću stavim samo link za direktan download na moju facebook stranicu pa tko je pronađe, pronađe.
Mislim, najbolje da vam mjesečno šaljem 10.000€ na račun a vi ćete sjediti i ništa ne raditi. Morate shvatiti da ako se ne pokrenete sami ništa od toga. Ne mogu vam svaku sitnicu objašnjavati. Imam 11 web stranica i svakim danom kreiram neku novu e-knjigu, odgovorim na najmanje 50 e-mailova, kreiram i do 20 web stranica po narudžbi i to potpuno besplatno. Što još hoćete? Počnite koristiti Internet. Ne znate što je HTML kod? Upišite u tražilicu „what is HTML“ i dobit ćete odgovor. Ne znate što je PDF, upišite „what is PDF“ i izaći će vam milion odgovora... To možete za svaki pojam. Ukoliko stvarno imate nerješiv problem javite se, drage volje ću vam pomoći no ne možete me daviti sa osnovnim stvarima, nemam ja vremena za to.
Malo slažem račune pa si mislim, zarađujem i do 15.000€ mjesečno, pomažem stvarno jako puno (ne vjerujem da ćete od ikoga dobiti toliku podršku i pomoć) i sad da to vrijeme koje potrošim na Vas utrošim u kreiranje nove kampanje (a kreiram je za 2-3 sata), meni će zarada skočiti jer sistem radi i samo ga kopiram. No ja sam takav, volim pomagati i volim biti pristojan i u trenucima kada me nazovu lopovom i lažovom...
No ukoliko budem nastavio dobivati poruke sa pitanjima na koje, vjerujte mi, ne znam kako odgovoriti jednostavno ću dignuti ruke od svega i uživati u svojoj zaradi i životu. Jedino će mi biti žao onih kojima stvarno pomoć treba i uporni su i žele učiniti nešto od svoga života no ja sam prošao JNA i HV. Bio u ratu i mozak mi radi po vojnom režimu a to znači, jedan zajebe svi ispaštaju! A ja ionako i ovako profitiram!
Hvala na razumijevanju!

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment