Saturday 9 October 2010

Moć Opt-in web stranice

Da bi zaradili na internetu nije vam potrebna ne znam kakva profesionalno urađena web stranica. Dovoljna je najobičnija web stranica koja u sebi ne sadrži nikakav link niti asocira na bilo kakvu prodaju.
Opt-in web stranica ili popularno zvana „Squeeze page“ je web stranica koja u sebi sadrži formu za unos e-mail adrese i imena u svrhu prikupljanja istih i dodavanja u autoresponder servis. Kako jedna najobičnija „Squeeze page“ stranica izgleda pogledajte na slici niže:


Vidite i sami koliko je jednostavna. Od čega se sastoji:

1.Heading (glavnica)
2.Body (tekst)
3.Opt-in forma


Glavnica mora biti nešto što će privući posjetitelja, dati mu odgovor ili rješenje zbog čega je došao na vašu web stranicu.
U tekstualnom dijelu opišete malo o čemu se radi ali ne smijete prodavati ili nagovijestiti da se nešto prodaje.
Sa opt-in formom prikupljate e-mail adrese. Na stranici vidite i sliku nekakve knjige. To Vam je 95% šanse da vam se netko upiše u opt-in listu.
Sve o ovakvom sistemu zarade moći ćete pročitati u mojoj novoj knjizi „5 Koraka do 10.000€ Mjesečno“.



Koliko je ovaj sistem zarade profitabilan pogledajte na slici niže. Slika prikazuje zaradu ostvarenu jednom opt-in web stranicom jučer. Mislim da je svaki komentar suvišan.



Ukoliko ste nestrpljivi i želite započeti sa ovakvom zaradom prije izlaska knjige, pomoći ću vam i dati link gdje se možete registrirati besplatno i ugrabiti dvije opt-in web stranice a ukoliko želite sve a ima jako puno formi (što ćete i vidjeti) morat ćete izdvojiti 37$ pa tko voli neka izvoli…

OPT-IN DESIGN LOG IN

Zašto je bitno no nije nužno kupiti članstvo? Zato što ćete kupnjom članstva imati jako veliki izbor podloški i opt-in formi 100% prilagodljivih vašim potrebama.

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment