Friday 22 October 2010

Promocija satelitskog softvera pomoću PPC Google Adwordsa

Pretpostavljam da vas je 99% naišlo na probleme prilikom kreiranja kampanje na Google AdWordsu za satellite TV for PC. Naime, da ste pročitali detaljno affiliate program na ClickBanku znali biste u čemu je problem.
Google ne dopušta direktnu promociju satelitskog softvera tj. Ne dopušta linkiranje direkt na stranicu prodavatelja ili vašu sa prodajnim linkom.
Kako zaobići taj problem? Jako jednostavno, kreirajte opt-in stranicu i ponudite besplatan raport na temu npr. glavne razlike između satelitske antene i satelitskog softvera. U raportu neka bude vaš affiliate link ili link za web stranicu prodajnog karaktera.
Dalje, imati ćete sigurno problema i sa ključnim riječima. E tu će do izražaja doći Keyword Elite. Ukoliko ga nemate poslužite se Googleovim besplatnim alatom (Google keyword tool) i prevrtite ključne riječi. Ukoliko Google ne dopušta „Satellite TV for PC“, stavite „Watch TV Online“. Malo i moždane vijuge uključite ili kupite Keyword Elite V2.0.
Ja osobno kampanju kreiram u sat vremena, od početka do kraja. Sve radim sa Keyword Elite softverom i ne da mi štedi vrijeme nego i novac jer izlistam točno ključne riječi koje su prodajnog karaktera i kopiram oglase koji privlače!

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment