Sunday 9 January 2011

Novo u ponudi Gospodara Budućnosti - Web Design

Pozdrav svim vjernim čitateljima. Novo što imamo u ponudi je kreacija web stranice sa opt-in ili bez opt-in forme. Na vama je da izaberete proizvod i mi vam kreiramo i isporučimo stranicu i postavljamo na server (po želji). Ovo je naša nova ponuda i nadam se da će pomoći onima koji se muče sa web dizajnom a željeli bi imati web stranicu i baviti se Internet zaradom.

VAŽNO!!! VAŽNO!!! VAŽNO!!!

Izaberite proizvod, pošaljite nam link web stranice proizvoda i ostalo je na nama. Cijena jedne takve stranice varirati će između 300-500 kuna. Cijena varira a usluge su:

1. Kreacija web stranice

2. Unos opt-in forme (po želji)

3. Zakup domene i hosting plana (po želji)

4. Podizanje stranice na server (po želji)

Plaćanje će biti moguće jedino karticom kreditnom/debitnom ili paypal računom a uskoro ćete sve moći detaljnije pročitati na ovoj web stranici:

http://www.FacebookZarada.com/webdesign.html (u izradi)

Sada pogledajte kako može izgledati vaša buduća web stranica:



Ovo je inače moja stranica sa trenutno najprodavanijim proizvodom na Hrvatskom tržištu i ona mi dnevno donosi i preko 300$. Ukoliko želite baš tu stranicu, na raspolaganju vam je odmah i vi ste spremni na zaradu.
Da biste ovakvu stranicu podigli na server morate imati vlastitu domenu i hosting plan no o tome ako se odlučite na izradu web stranice.
Nadalje, u našoj ponudi imamo i kreacija profesionalne Facebook FBML stranice. Cijena takve stranice biti će 15€ fiksno bez obzira na proizvod. Na takvu stranicu možete i opt-in formu ubaciti.
Za sve daljnje informacije obratite mi se sa povjerenjem:

administrator@facebookzarada.com

Lp
Gospodari Budućnosti

No comments:

Post a Comment