Saturday 1 January 2011

Novi look stranice Gospodara Budućnosti

Ono o čemu ćemo dosta govoriti u 2011 godini je FBML (Facebook Markup Language) ili Facebookova inačica HTML koda, koda kojim je pisana web stranica.
Zašto dajemo važnost tome? Zato jer je to naša slijedeća tehnika. Oglašavanje facebook stranice pomoću facebook oglasa.
U tu svrhu, facebook stranica za djelatnost ili proizvod kojeg promoviramo mora biti kreirana profesionalno.
Bacite oko malo na našu novu stranicu:



Da li vam se sviđa? Naravno da vam se sviđa. Ovu početnu stranicu vidjet će svi novi članovi stranice Gospodara Budućnosti a oni stari vide zid i objave na zidu mada klikom na „Facebook zarada“ tab odmah do „okvira“ mogu vidjeti kako izgleda facebook stranica pisana FBML kodom.
Svi posjetitelji koji dođu na stranicu kliknuti će na sliku jer je na njoj uputa

„KLIKNI ZA NASTAVAK“

I biti će preusmjereni na našu web stranicu:

http://www.FacebookZarada.com

Gdje će za u zamjenu za email adresu i ime dobiti besplatan raport i ući u naš autoresponder servis. Jednostavno je tako? Nama je, a vama? Sigurno vam je tsunami u glavi.
Nije to nikakav problem kreirati niti oglašavati. Sve ćemo vam objasniti ali, kažem ali, privilegiju će imati samo oni članovi koji su kupili knjige jer će se sav materijal nalaziti na stranici ažuriranog materijala i biti će dostupan samo vlasnicima, kupcima knjige. To je naš mali poklon našim vjernim čitateljima. A vi ostali nema vam druge nego ako hoćete da saznate kako funkcionira naša najnovija tehnika koja je više od riječi „profitabilna“ da si nabavite knjige još danas po promotivnoj cijeni od 12.50€. Požurite jer će cijena vrlo brzo skočiti na prijašnjih 29.99€ a čak možda i na 49.99€.

Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment