Thursday 6 January 2011

75 Preuzimanja u samo sat vremena

U samo sat vremena nakon objave novog raporta „Facebook AutoPilot Sistem“ preuzeto je 75 primjeraka. Jako sam zadovoljan i sretan da vas sve to interesira i da pratite moje korake.



Samo najuporniji izvući će dobit iz svega ovoga. Nadalje, dobio sam i dva e-maila zahvale a jedan objavljujem i ovdje jer si je cura dala truda i lijepo sve sastavila:

„Pozdrav Gospodarima Budućnosti!

Ne mogu vam opisati koliko sam čekala ovako nešto. Jako sam zainteresirana za sve ovo što radite i pratim vas od samog početka. Istina, nisam vas baš shvaćala ozbiljno u početku no kasnije, kada sam u detalje pročitala vašu knjigu Zaradi na Facebooku, uvjerila sam se da su vaše metode jako učinkovite i ne samo to, svaki mail koji sam vam poslala odgovorili ste u roku od 24 sata. To još od nikoga nisam doživjela pa ni od svoga dečka. Iskreno mislim da od svih ljudi koje sam upoznala a bave se Internet zaradom da jedino vi znate što radite i to radite jako dobro. Svaka pomoć je početniku dobrodošla a vi ste iznad limita, jednostavno savršeni. Kada ste izdali drugu knjigu, Moja prva zarada na Internetu, počela sam se ozbiljno baviti ClickBank proizvodima i nakon pročitane taktike unakrsnog rešetanja došla i do prve zarade. Sad mi je i žao što je nisam slikala i postavila na vaš zid jer vidim da većina njih to radi no nisam se sjetila. Sada vam se, ovim putem zahvaljujem što ste mi pomogli jer da nije bilo vas i vaše knjige još dan danas bi se gubila Internetom i trošila novce na programe koji u stvari ne nude ništa.
Sa vašom trećom knjigom, 5 Koraka do 10.000€ Mjesečno, otvorili ste mi oči glede e-mail marketinga jer sve što objašnjavate u knjizi je točno i istinito a ja to znam jer sam okusila na svojoj koži.
Ovaj današnji raport, Facebook Autopilot Sistem već duže vrijeme pokušavam otkriti kako funkcionira međutim bez rezultata. Nije mi bilo jasno kako kreirati FBML stranicu i linkirati sve to. Nadalje nisam znala a ni imala pojma kako postaviti FBML stranicu da se otvara ono što ja želim.
Sa ovim raportom riješili ste sve moje probleme i već danas krećem u kreiranje FBML stranice i javim vam se čim bude gotova za ocjenu no molim Vas, ne budite prestrogi.
Sliku stranice postaviti ću na vaš zid uz vaše dopuštenje naravno i pokazati ostalima da se neki puta isplati uložiti u domaće proizvode u svrhu bolje sutrašnjice. To se odnosi na Vaše knjige koje kako sam vidjela imaju cijenu od 12.50€ što je ništa s obzirom koliko toga nude. Gledala sam baš koliko košta takva knjiga al na Engleskom a pronašla je na PayDotCom stranici, 45$.
Još jednom sve pohvale i sve najbolje u ovoj Novoj 2011 godini.
Sandra!“

Eto, to je bila ispovijest cure kojoj sam izgleda pomogao u prošlosti. Imena ne pamtim jer kroz moju glavu dnevno prođe milion kodova, lozinka, Imena…
Kao što sam već i naveo, raport sadrži vrijedne informacije i upute glede mog najnovijeg sistema zarade. Jako je učinkovit a pogotovo kada oglašavate na USA, UK i Australskom tržištu.
Ovaj sistem ne zahtjeva puno vremena i potpuno je besplatan a da bi ga pokrenuli potrebno je i manje od pola sata (za one koji se više razumiju u Facebook i Internet), Za ostale, po mom mišljenju, dosta su 2-3 sata da se sve pokrene i preokrene u zaradu.
Trenutno istražujem nove proizvode na
Affiliate Future Mreži jer sam je malo zapostavio a ima odlične proizvode. Ta mreža meni je izrazito zanimljiva jer je isplata provizije u UK funtama a svi znamo koliko funta vrijedi. Inače, registracija na Affiliate Future Mrežu potpuno je besplatna ali je potrebno prilikom registracije navesti web stranicu. Znači za registraciju vam je potrebna minimum domena preusmjerena na affiliate proizvod.
Kada pronađem proizvod, jednostavno ću ga testirati. Kreirati FBML stranicu potpuno besplatno i preusmjeriti je na affiliate link proizvoda. Zatim ću kreirati Facebook oglas i oglašavati stranicu 7 dana.
U 7 dana mislim potrošiti 70$ a to je 10$ dnevno ili u klikovima 200 klikova za cijenu od 0.05 po jednom kliku. Samo jedan proizvod da prodam i već sam zaradio. Računica je jednostavna. I tako za svaki proizvod. Google oglašavanje postalo je preskupo i konkurencija je jako velika. Ja još uvije uspijem kopirati konkurenciju kopirajući i špijunirajući kampanju pomoću ovog softvera:

http://www.SupremeKeywords.com

no Google je uveo i neka nova pravila koja se meni baš i ne sviđaju no Google je Google a ja Gospodar Budućnosti koji je rješenje pronašao u najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice, Facebooku i njegovoj marketinškoj nadmoći.

http://www.FacebookZarada.com

http://www.GospodariBuducnosti.com

No comments:

Post a Comment