Monday 19 July 2010

PPC Borbeni Komplet

Poštovani čitatelji, vrijeme je da vas upoznam sa najnovijim PPC (Pay Per Click) borbenim kompletom koji možete naći na tržištu, pravi snajper za vašu konkurenciju.



Misija:Špijuniranje iza neprijateljske AdWords linije

Cilj:Posuditi njihovu pobjedničku strategiju i donesti je doma.

Brifing:
Vod od jednog čovjeka provući će se daleko iza neprijateljske AdWords linije, špijunirati njihove strategije, posuditi uspješnu, ona koja donosi novce, i donesti je kući. Bez pucanja, bez zatvorenika, bez žrtava. Akcija mora biti provedena u najvećoj tajnosti i tišini i šta je brže moguće. PPC revolucija nam ne dozvoljava gubljenje dragocjenog vremena.
To je u kratkim crtama bio brifing koji sam dao mom novom softveru a o kome ću danas pričati.
Rat za dominacijom u PPC marketingu postao je sve teži i teži i ja moram reagirati pametno i brzo. 98% ljudi misli da dovodi pravi promet na svoje web stranice, znači ostaje nam 2%. Od ta 2%, 1% dobiva malu porciju pravog, ciljanog prometa a samo 1% od svih marketera točno zna šta radi i kako dovesti velik broj točno ciljanih posjetitelja na svoje stranice i zaraditi.
U svijetu affiliate (preprodavačkog) marketinga i PPC marketinga morate razlikovati dvije riječi:
Surferi (browser's traffic)
Kupci (Buyer's traffic)
One koje mi trebamo su definitivno kupci a ja ću vam objasniti kako doći do njih. Nalazimo se u 2010 godini i na netu možete pronaći tisuće besplatnih i plaćenih softvera koji će to raditi za Vas ali samo sa jednim ćete dominirati PPC i Affiliate marketingom,

KEYWORD ELITE – THE ULTIMATE PPC COMBAT PACKAGE

Sa ovim vrhunskim softverom dominirat ćete sa bilo kojom temom ili prozvodom kojeg se uhvatite, iskopati „money making“ključne riječi, one ključne riječi koje kupci traže kada idu u shopping i koje će vama donesti zaradu.
Dominirat ćete Google Adwordsom u sekundi a kad kažem u sekundi onda to i mislim.
Ovaj vrhunski softver omogućava špijuniranje konkurencije koja već oglašava i zarađuje i od njih posudi cijelu AdWords pobjedničku strategiju koju samo kopirate u vašu kampanju.
Ne treba vam razumijevanje Google AdWordsa, imate Keyword Elite, softver koji će sve učiniti za vas. No to nije sve; Dominirajte tražilicama i povećajte promet na vaše web stranice bez ikakvog dodatnog investiranja u oglašavanje i raznorazne softvere. Rankirajte visoko vašu web stranicu i promet je za vas besplatan.
Pripremite se za pravi tsunami posjetitelja.
Sjećam se a to nije bilo tako davno, prije 7-10 dana (hahaha) kupio sam si Keyword Elite i započeo sa špijuniranjem. Nakon 3 dana špijuniranja, dosadilo mi je pa sam odlučio ukrast ono šta sam do sada otkrio i kreirao, možda bolje da kažem kopirao, Adwords kampanju i postavio je na net. Nisam mogao vjerovati da sam uspio 75% njihovog prometa preuzeti na sebe i zaraditi. Koliko? Možda da sliku ispod pogledate:
Oko 700$ za jedan dan
Nadalje, imate li AdSense na vašoj stranici/blogu? Da li su ti klikovi dobro plaćeni? Ako je odgovor NE, a bit će jer znam da nemate Keyword Elite i špijuniram vas, da li znate razlog?
Glavni su razlog visoko plaćene AdSense ključne riječi i sadržaj vaše web stranice/bloga.
Da biste dobivali visoko plaćene oglase na vašu stranicu/blog morate imati visoko plaćene ključne riječi u vašim meta tagovima, opisu, naslovu stranice a možete ih dobiti jedino pomoću ovog softvera.
A šta je sa sadržajem stranice/bloga?
Da li je vaš sadržaj usko povezan sa temom/proizvodom kojeg promovirate? Da li imate više od 500 riječi kvalitetnog i korisnog teksta koji će privući posjetitelje ili samo nabacan tekst. Ne? Onda ni ne očekujte visoko plaćene oglase na vašoj stranici/blogu.
Ajmo ukratko pogledati šta ovaj ultimativni borbeni komplet može učiniti za nas:
Pronaći će i do 10.000 riječi od svake glavne tražilice (Google, Yahoo, MSN)
Dodat će riječi i modificirati svaku ključnu riječ sa jednim klikom.
Generirat će i istražit ključne riječi iz meta tagova relevantne web stranice i nećete ostati zarobljeni sa jednom „niche“ idejom.
Dat će vam zeleno svjetlo ako naleti na profitabilnu temu i upozoriti vas da biste trebali obratiti pozornost na nju ili crveno svjetlo ako je suprotno.
SEO (Search Engine Optimisation)- Dat će vam sve šta treba vašoj stranici za napredak. Pronaći će čak i informaciju da li ciljate kupce ili surfere.
Lako će pronaći potencijalne kupce.
Odmah će vam dati ciljane posjetitelje čak i ako vam je ovo prvi dan u online poslu i imate tanak budžet.
Imam sada jedno pitanje za vas, sjećate se filma „Povratak u Budućnost“ sa Michael J. Foxom? E pa Keyword Elite će vas odvesti točno tamo, unazad 6 mjeseci da dobijete uvid u povijest bilo kojeg AdWords oglašivača i odmah ćete znati koji oglas im donosi novce a koji ne i dopustiti vam da posudite cijelu AdWords strategiju (ključne riječi, oglase...) i upotrijebite ih kao vaše i još puno toga.
Mislim da je vrijeme da zavirite u prošlost i otkrijete šta je vaša konkurancija činila i posudite čitavu pobjedničku strategiju i natjerate ih na predaju.
Jednom kada znate šta vam konkurencija radi i koja joj je pobjednička strategija, lako je ratovati protiv. Čak im i web stranicu vidite pa po njoj napravite i svoju.
Keyword Elite je vrhunski softver i ako mislite zarađivati na internetu onda jednostavno bez njega na možete a i nemate šta tražiti u ogromnoj konkuranciji.
Softver košta 97$ ali ne smijete tako gledati, idemo obrnutim redosljedom pa se zapitati koliko će mi taj softver donesti novaca...
Softver se plaća jednom a ako u kojem slučaju ne budete zadovoljni sa njime (šta čisto sumnjam) imate pravo na povrat novca. Znači 8 tjedana ili dva mjeseca ga možete testirati i ako nista zadovoljni dobit ćete nazad uloženo.
Još nešto, kupnjom ostavrujete i 30 dana besplatno 100% korištenje SEO Elite softvera koji vam, garantirano dovodi bilo koji web stranicu na prvo mjesto Google tražilice u jako kratkom roku a to znači besplatan promet.
A šta od mene dobivate?
Tri vrhunske eknjige u PDF formatu:

AdWords Made Easy – Jednostavna isprobana strategija koju možete odmah koristiti za AdWords




















AdSense arbitrage – Specijalno idanje na 39 stranica kako jedan gospodin naprosto ubija sa AdSensom koristeći Googleovu arbitražnu metodu


















Top 37 Killer AdWords PPC Secrets – 37 isprobanih načina za povećanje klika na vaš oglas
Mislite lid a se isplati uložiti 97$ za sve ovo? Ja mislim da DA!
Ukoliko ne budete zadovoljni softverom, 97$ vam se vraća a poklone možete zadržati!










Misija Završena!!!







Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment