Thursday 8 July 2010

Da li mi knjiga garantira zaradu?

Odmah da vam odgovorim pitanjem:
Da li ćete dobiti plaću na kraju mjeseca?
Knjiga na jedan detaljan način opisuje tehnike i taktike zarade. One stvarno rade i testirane su sa naše strane a koliko ćete Vi biti uspješni to ovisi o vama. Prikazat ćemo vam kako se kretala zarada od jednog našeg člana koji je kupio knjigu, pardon, kupila. Gospođica J.L. iz Rijeke ostale je bez posla prije dva mjeseca. Radila je kao prodavačica u Billi za 3500kn 8-10 sati na dan.
Gospođica nas je kontaktirala jer je pronašla stranicu o facebook zaradi na netu. Kupila je knjigu i krenula. Naravno, mi smo tu da joj pomognemo u slučaju zastoja. Trebalo joj je ravno dan i pol da zaradi prve novce. Slike ispod, uz njezino dopuštenje objavljujemo ekskluzivno za ovaj blog:
Nakon kretanja sa zaradom i postavljanja svega gospođici je trebalo ravno dan i pol da zaradi 541.43£ a svi znamo koliko funta vrijedi.



Dan poslijje, zarada nije stala, naprotiv, uvećala se i sada je iznosila 786.43£. Nije loše za jednog novaka u ovom poslu. Ni sama gospođica nije mogla vjerovati da je u samo dva i pol dana zaradila jednu i pol plaću koju je imala u Billi kao prodavačica.



Idemo dalje. Dan 7! Cifra je sada prešla 1000£ i iznosi točno 1458.90£. Ne moram vam opisat kako je gospođica izgledala nakon ovoga ali možda slika ispod slike zarade može dati približan uvid u to...






Nismo gotovi. Nakon toga gospodjica je malo ostavila sve to (na naš nagovor) i započela je sa postavljanjem nove stranice. Posao treba proširiti a ovo je bila idealna prilika za to.
Nakon 10 dana postavljanja drugih stranica, SEO optimizacije, social bookmarkinga, pisanja tekstova gospodjica se vratila na stari posao sa još većim iskustvom.
Dan 28
Mislim da je svaki komentar suvišan...



2109.92£ za prvi mjesec rada.... Jel imate Vi šta za reći? Mi ništa više!!!


Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment