Thursday 1 July 2010

Dobrodošli u naš svijet brze i sigurne zarade novca koristeći platformu najpopularnije društvene mreže, Facebooka



Tko smo mi u stvari?

Mi smo obični građani republike Hrvatske, isto kao i Vi ali sa jednom malom ali velikom razlikom, željom za uspjehom. Ta mala ali velika želja za uspjehom dovela nas je do pozicije na kojoj se sad nalazimo a to je Šah-Mat protiv trenutno najjačeg protivnika kojeg možete pronaći na svijetu, svjetska ekonomska kriza. Mi smo tu krizu nokautirali i potrudili se da nam više nikad ne dođe za suparnika. To možete i vi slijedeći naše upute. Knjiga koju smo izdali razvijali smo 5 godina i sada je napokon predstavili javnosti. Knjiga na jedan detaljan a opet brz način objašnjava tehnike zarade koristeći društvenu mrežu Facebook. Tehnike naučene u knjizi mogu se koristiti na bilo kojoj drugoj društvenoj mreži kao šta je MySpace, Twitter, Friendster.




Kako smo započeli?


Godina 2007, surfajući webom naletim ja na Google oglas "SpaceBankers, your guide to make money online", otvorim stranicu i pročitam tekst. Govori o zaradi na internetu preko društvenih mreža. Kako sam već bio član MySpacea mislim si da naručim pa da vidim o čemu se radi. Knjiga je imala vrijednost 97$ no čitajući došao sam do linka koji nas je vodio na stranicu za download za 77$. Nije malo al opet nije ni puno. Kako sa novcima nije bilo problema naručim ja tu knjigu i nisam zažalio. Knjiga je vrijedila svaki uloženi dolar. Kontaktirao sam mog prijatelja Antu i objasnio mu situaciju. Započeli smo sa proučavanjem knjige i svaki sa svojim profilom krenuo u zaradu. Naravno, u početku nam nikako nije išlo, čak je Ante mislio sve ostaviti ali, kako sam ja vjerovao u sve to, uvjerio sam ga da će to funkcionirati i da ostane. Tako je i bilo.
15.10.2007 Zaradio sam 271$ u 15 dana preprodavajući eKnjigu "Kako prekinuti sa pušenjem". Taj dan je bio prekretnica u našim životima. Ček je stigao na kućnu adresu i prvi novci su bili zarađeni. Uvjerili smo se da ovo stvarno funkcionira.



Na jedna vrata smo pokucali i ušli, ostala su nam se, vjerujte nam, otvorila sama. Jednom kad uđete u taj virtualni svijet vrata vam se širom otvaraju i svakim danom pronalazite nešto novo. ClickBank je idealno mjesto za početak bavljenja affiliate marketingom i općenito online businessom. Nakon dva tjedna stigao je novi ček. Zarada je ovaj puta bila 241.14$. Veselju nije bilo kraja. Napokon smo se uvjerili da ovo sve funkcionira i da isplata stiže na vrijeme a to nam je bilo najvažnije.



Tehnike smo svaki dan usavršavali a samim time je i zarada rasla. Pomislili smo da bi bilo dobro i na Facebooku probat tako nešto s obzirom da se je počeo naglo razvijati kao društvena mreža. Kreirali smo profil i naravno izgorjeli u sekundu. Taktike koje smo koristili na MySpaceu nisu funkcionirale na Facebooku. Naši su profili bili izbrisani od strane Facebooka. Negdje smo griješili ali gdje?
Nije nam bilo druge nego pročitati detaljno ono šta 99.9% vas nikad ne pročita a to je TOS (Terms of Services) Facebookove platforme. Od tog dana, prije ulaska u bilo kakav online posao najprije pročitamo TOS. Greške su ispravljene i krenulo se sa poslom. Proučavajući detaljno način rada i mogućnosti Facebooka kao društvene mreže dovelo nas je do toga da ostavimo kompletan posao na MySpaceu i 100% sve prebacimo na Facebook. Ideja se isplatila a kako i na koji način mi zarađujemo trenutno ostaje tajna. Naravno, tajnu razotkrivamo u knjizi. Naša zarada je iz dana u dan rasla sve više i više da bi došli do toga da smo počeli zarađivati dnevno više nego u početku za 15 dana.







To možete i Vi slijedeći naša uputstva koja možete pronaći u knjizi.

Zarada na Facebooku

E-Knjiga u PDF formatu - Najkompletnije izdanje ikad predstavljeno Hrvatskoj javnosti. JAKO VRUĆE! E-knjiga o strategijama i idejama kao zaraditi preko platforme najpopularnije društvene mreže, Facebooka.



Knjiga sadrži sve šta vam treba da SUTRA započnete zarađivati novce. Kriza je u Hrvatskoj i zašto živjeti sa njom? Facebookovci, iskoristite vašu omiljenu društvenu mrežu u korisne svrhe, prebrodite krizu i uživajte u životu. Ako možemo mi onda uz našu pomoć možete i Vi. Naručite knjigu danas a već sutra ubilježite prvu zaradu.
Neka i Vaš ClickBank račun izgleda kao naš



SADRŽAJ KNJIGE:


Uvod
Šta nas to privlači na Facebook
Formula za uspjeh
Kreiranje profila
Dodavanje prijatelja
Komentiranje prijatelja
Strategija besplatne eKnjige
Facebook strategije
> Poruke
> Facebook stranice (pages)
> Facebook aplikacije
> Facebook marketing
> Plaćanje po kliku (Pay Per Click PPC)
> YouTube - Zlatni video klip
> Facebook chat
Zaključak
GDI Domene (Global Domain International)
O Affiliate marketingu
Izrada web stranica, zakup domene i smještaj na server
Brz početak (Mogućnost zarade u prvih par sati)
Završna riječ




Koristeći tehnike naučene u knjizi bit ćete u mogućnosti zaraditi novce već prve sate nakon postavljanja programa. Koliko ćete zaraditi ne možemo vam točno reći, to je individualne prirode i ovisi o vašem radu, jedino vam možemo obećati da nećete ništa zaraditi ukoliko uopće ne započnete.

Na internetu sve šta treba da uradite je da pošaljete ljude na prodajne stranice kompanije čiji proizvod promovirate i ostavite njima da obave ostatak posla. Naš moto je surfati, zabaviti se i zaraditi. Ako imate kakvu pametniju ideju kako iskoristiti Facebook, javite nam se, rado ćemo vas saslušati.


Koliko će Vas još koštati vaši pokušaji da zaradite online ako i dalje budete srljali slijepi u mraku?
Ne čekajte ni trenutka više. Saznajte gdje griješite i započnite sa pravom zaradom koristeći naše isprobane metode i popularnost Facebooka.
95% Vas nikada ne uspije u online businessu a znate li zašto? Zato šta niti ne pokuša ući u ovaj virtualni svijet, svijet brze i sigurne zarade novca. Mi vam ne možemo reći koliko ćete zarađivati ali vam možemo obećati da nećete ništa zaraditi ako ni ne započnete.

Da li se slažete sa nama?

Na vama je da odlučite. Vi ste gospodar vašeg života a mi Gospodari Budućnosti.




ZARADA NA FACEBOOKU - KNJIGA KOJA JE UZBUDILA HRVATSKU JAVNOST

No comments:

Post a Comment