Tuesday 6 July 2010

Kako kreirati profitabilan profil?


Netko misli da je bolje imati više profila dok netko misli suprotno. Jučer sam baš pričao sa kolegom koji je u ovom poslu skoro isto kao i ja, znači oko 5 godina i baš smo malo došli na temu Facebook profila. On ih koristi 4 a sva četiri su njegova, znači to je ON. Ja osobno koristim jedan jedini profil. To ovisi o vama. Sve dok ne kršite pravila Facebooka to je u redu. Samo pazite jednu stvar, ako profil potvrdite telefonskim brojem koji je isti za npr. 4 profila ako ih imate onda dosta da vam jednok izbrišu zbog kršenja pravila Facebooka i automatski će vam se svih 4 izbrisati a znate i sami koliko vremena treba da se skupe pravi, profitabilni prijatelji.
Nadalje, neki misle da će stavit ženski profil, par „hot“ sličica i da će na taj način skupiti tisuće prijatelja. Hoće, istina je ali da li su to ciljani prijatelji? Ti će vas „prijatelji“ dodati zbog „vaših hot“ sličica a kad dođe vrijeme za prodaju? Šta ćete onda? Imat ćete 4000-5000 prijatelja a niti jedan zainteresiran za proizvod. Obratite pozornost na te malene a velike stvari. Kreiranje profila je najvažnija stvar ako se mislite baviti marketingom na društvenim mrežama. Budite to Vi jer ćete na taj način unesti ljubav u profil. Faktor kredibiliteta je isto tako važan. Više od jedne slikice i ako već koristite ženske profile, pazite da to ne budu ljepotice sa neta slikane u visokoj rezoluciji. To djeluje tako neprirodno i to ne prolazi.
Sekcija „O MENI“ je navažnija sekcija. U nju unosite najvažnije podatke o vama i onome šta vas zanima. Dajete posjetitelju početnu informaciju o vama i to je dobar znak za početak.
Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment