Friday 16 July 2010

Komentiranje postova po grupama

Jednom kada uđete u đir i naučite nešto o ponašanju i zaradi na Facebooku, komentiranje postova po grupama postat će vam takvo zadovoljstvo da jednostavno neće proći dan a da ne izgubite barem sat vremena na komentiranje.
Evo vam primjer, žena svaki dan na grupi „Affiliate marketing“ posta komercijalni sadržaj, znači sadržaj koji nije njezin već prodavateljev. Ona je samo posrednik, affiliate, isto kao i mi. Na oko vidim da je sadržaj samo sistemom COPY-PASTE postan na zid grupe. Skrolao sam niže da pogledam starije postove i pronašao isti njezin post zalijepljen na zid grupe od prije 2 dana. Naravno, komentar sam ostavio al na način da joj dam do znanja da se ipak dosta više razumijem u affiliate marketing sa time da sam joj poslao privatnu poruku i način kako da sve ispravi. Žena je naravno savjet prihvatila i puno mi se zahvalila. Sada ne prođe dan a da mi ne pošalje poruku sa kakvim pitanjem. Znate šta to znači? Profit i kredibilitet. Po odgovoru žena zna da se ja razumijem u sve to i vjeruje mi. Kada to uspostavite vi ste na konju.
Ako imate kakav spfver ili eknjigu brandiranu sa vašim affiliate linkom unutra, ovo je prava prilika da je pošaljete besplatno a softver predstavite i prodate. To je jedan od načina kako možete zaraditi unutar grupe. Naravno, za ovaj način ipak trebate imati iskustva jer objašnjenje treba dat i to profesionalno.
Isto tako pohađajući forume i odgovarajući na pitanja bez forsiranja vašeg proizvoda steknete povjerenje i ljudi će vas voljeti. U potpisu stavite korisnu informaciju linkiranu na vašu web stranicu i to je to. Naravno, zarada od postanja po forumima i facebooku ne dolazi preko noći jer kredibilitet treba steći a to nije lako pogotovo šta na netu ima toliko prevaranata koliko je Napulj pun smeća.
Savjetujem da dobro pročitate pravila foruma da ne biste bili banirani nakon par posjeta i onda se čudili šta se dogodilo.


Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment