Friday 26 August 2011

SEX IN THE UK – SERVIS ZLATA VRIJEDAN

Koliko može biti profitabilno promovirati stranice sa sadržajem za odrasle pokazuje slika niže:



Vidite da je provizija povećana za 60% i sada iznosi:
3 UK Funti za registraciju parova, 3 UK Funti za registraciju žena i visokih 4.5 UK Funti za mušku registraciju.
Znate li što to znači? Pa samo si stavite u glavu da imate 10 profila na Taggedu i sa svakim profilom izvršite SAMO jednu mušku registraciju vi ste zaradili 45 UK Funti a to je oko 370 kn. Za 10 dana imate 3700kn a mjesec dana oko 11.000kn. Mislim da je računica jednostavna.
Sve je to lijepo na papiru no što se događa u stvarnosti? Ako ste pročitali smjernice Seks in the UK stranice onda znate da sav promet mora dolaziti sa web stranice koja ima plaćenu domenu i hosting plan. Nadalje, zabranjuje se svako preusmjeravanje domene direktno na SITUK stranicu.
Imate li web stranicu? Imate li domenu, hosting plan? Nemate? Onda ništa od zarade!!!
Ja u svojoj ponudi imam već gotovu web stranicu na temu seks in the uk i besplatno je dajem pa čak i smještam BESPLATNO na web svim kupcima FAS-2011 FACEBOOK AUTOPILOT SISTEMA. Na Vama je samo da mi dostavite ime podatke za registraciju na Vaš server te Seks in the UK affiliate link. Ostalo je moja briga i stranicu u punoj funkciji, spremnu na zaradu imate u roku od 2 minuta na netu.
Kako to sve učiniti (domena, hosting plan, affiliate link) pročitajte u knjizi „Zarada na Facebooku“ koja dolazi kao poklon pri kupnji FAS-2011 sistema.
Vjerujte mi, isplati se a mogu vam to potvrditi i oni koji su krenuli sa promocijom Seks in the UK sajta.
Nadalje, ukoliko pri promociji koristite TAGGED ADDER ELITE SOFTVER provest ćete manje vremena na netu a zaradu udvostručiti, ako ne i utrostručiti.
Zašto ja koristim 10 profila?
Razlog je jednostavan, radeći sa jednim profilom riskirate više jer slanje istih poruka cijeli dan i nije baš pametno no radeći sa 10 profila stvar se mijenja. Manji je rizik da vam prijave i izbrišu račun a i veća vjerojatnost za bolju zaradu. Mislite da meni ne izbrišu profil? Izbrišu no čim se to dogodi, kreiram novi te ga pustim da odstoji dan-dva i tek onda krenem sa promocijom. Radite pametno a ne brzopleto i uspjet ćete u svom naumu.

Gospodar Budućnosti
FAS-2011 FACEBOOK AUTOPILOT SISTEM

No comments:

Post a Comment