Saturday 27 August 2011

POJAČAVANJE KONJICE I TOPNIŠTVA

Da li vam se sviđa naslov ove bilješke? Kada se uhvatim Interneta i zarade onda sebe stavljam u ulogu generala prije bitke.
Moja slijedeća bitka je bitka za prevlast u Seks in the UK. Pošto sam već rekao i napisao da je provizija na registracije porasla za 60% vrijeme je da ja ojačam svoju konjicu i topništvo i napadnem sa svim raspoloživim sredstvima. Tokom dana kreirat ću još 10 profila tako da ću napadati Tagged sa 20 različitih profila u 20 različitih gradova. Naravno, u tu ću svrhu koristiti TAGGED ADDER ELITE SOFTVER. Moj će se boravak na netu malo i produljiti jer nije kontrolirati 20 profila posao od sat vremena iako koristim auto robot no vremena imam jer sam na poslu a radno vrijeme mi je 12 sati tako da ću to sve ukomponirati unutra.
Po profilu neka izgubim pola sata do 45 minuta, dnevno to dođe oko 12 sati. Naravno, to je ukupno vrijeme rada no ne moje već robota.
Način rada je ovaj:

• Prihvat prijatelja uz poruku zahvale
• Čitanje povratne poruke te slanje slijedeće
• Primanje poruke uz slanje affiliate linka ukoliko je odobren

To je sistem rada koji koristim na svaki profil. Ovdje treba paziti da se svaka poruka pročita jer iako imate spremljene poruke sa jednim sadržajem, taj sadržaj mora odgovarati barem minimalno sadržaju odgovora potencijalnog kupca. Nadalje, ne šaljite affiliate link ukoliko vam ga druga strana ne odobri i zato ja porukom doznam da li je druga strana zainteresirana ili ne. Prosjek mi je oko 75% zainteresiranosti a to je jako visoko. Ja sam možda u prednosti od vas pošto sam kreativan i prodati ću vam sve i svašta bili zainteresirani ili ne. Imam tu sposobnost i to je meni jedan plus. Kreativan sam u pisanju poruka te moj sadržaj naprosto mami na kupnju a ja to znam pošto funte na računu stalno rastu.
Ukoliko netko želi jedan set mojih profitabilnih pametnih poruka te jedan komplet kreiran profil (o meni, interesi, slike…) morati će izbrojati 30€ što i nije neki novac kada znam da sa tim profilom ukoliko budete imali samo 10 registriranih već ste isplatili ulog. Na vama je da odlučite. Nadalje, svaki kupac profila dobiti će detaljne instrukcije kako sve postaviti i što točno raditi a bitno je da ću objasniti kada i kako slati koju poruku tako da je uspjeh gotovo zagarantiran.
Detaljan opis biti će u PDF formatu i neće ga se moći pronaći na netu već ćete ukoliko žalite dobiti uplatnicu PayPala direkt na vaš mail. Vidite da ću koristiti PayPal tako da možete biti sigurni da ćete dobiti ono što platite.

Gospodar Budućnosti
FAS-2011 FACEBOOK AUTOPILOT SISTEM

No comments:

Post a Comment