Wednesday 2 February 2011

OSVRT NA CLICKBANK MONEY MAKING PROIZVODE

Kako volim Internet marketing i kako stvarno dobro zarađujem na promociji ClickBank proizvoda, odlučio sam se malo više informirati o ponudi koju ima ClickBank na temu e-marketing i e-businessa. Prevrtio sam nekoliko najviše rangiranih „Money Making Programa“, nabavio ih potpuno besplatno osim CB Pirata za koje sam izdvojio 37$ a samo ja znam zašto samo toliko platio (inače košta 197$). Sada barem znam ljudima objasniti o čemu se radi i da li se za dotični program isplati dati određene novce. Poražavajuća je činjenica da se u stvari i ne isplati jer od programa ne dobijete sve što on obećava na početnoj stranici no to znate tek kada ga kupite i zavirite dublje unutra.
Neću puno objašnjavati program po program no u globalu svi programi koje sam isprobao nude dosta, za jednog početnika uglavnom i sve osim jedne glavne stvari a to je PROMET. Morate shvatiti da proizvod ma kako dobar bio bez prometa i kupaca neće vam donijeti ni lipe zarade. To je ono što ja opisujem u mojim knjigama. Vi svi mislite da ako kupite takav jedan program da ćete zarađivati tisuće eura kako program i obećava…

Idemo to malo drugačije opisati…

Napunili ste 18 godina i od oca tražite da vam kupi auto, on vam to i učini no vi ne znate voziti. Naravno, otići ćete u auto školu, platiti i naučiti voziti. Nakon položenog ispita i vožnje, sjest ćete u vaš novi limeni ljubimac i provozati ga.
Tako vam je i u marketingu. Imate program, imate sve što vam treba no ne znate kako krenuti. To je ono što ja govorim. Treba investirati u znanje najprije da bi se počelo sa radom. Neće to još vama godinama ući u glavu a dotle ću ja već biti milijunaš (možda već i jesam…).

Od 4 programa koje sam isprobao samo se za CB Pirate isplati dati 197$ i on u stvari najviše i nudi. Dobijete gotovo sve što je jednom početniku potrebno da započne sa zaradom. Problem na koji nailaze početnici je kao prvo shvaćanje rada jednog sistema. Od same promocije preko izrade web stranice do krajnje zarade.
Nemojte misliti da ukoliko ste početnik i imate novaca za ulaganje da ćete kupnjom jednog takvog programa i zaraditi jer nećete. Kako sam već i rekao, programi nude dosta, neki čak i sve no svima fali jedna glavna stvar a to je PROMET, TRAFFIC!!! Bez prometa proizvod ma koliko dobar bio neće vam donesti ni kune zarade i to vam isto mora biti jasno. Recimo da i platite firmi da vam napravi profesionalnu web stranicu koja naprosto mami pogledom, web stranica koja jednom kada se dođe na nju jednostavno rezultira kupovinom, problem je dovesti promet na nju. Što mislite da surferi samo čekaju da dođu na vašu novu web stranicu, malo sutra…
Evo zašto sam ja cijenu knjiga dignuo na 45€. Jer one opisuju točno tu stavku, dovođenje prometa na web stranice/blogove što vam niti jedan program ma koliko dobar bio ne može garantirati a ni ja naravno. Ja u knjigama samo opisujem kako dovesti promet na naše affiliate stranice no ne garantiram vam da će se to i dogoditi. Ipak na kraju sve ovisi o nama samima i našoj kreativnosti i zato znam da vam nitko to ne može garantirati.
Ako pronađete program koji to sve nudi, slobodno mi se javite i recite mi: “Pronašao sam takav program“, rado ću vas počastiti sa čekom od 10.000€…
Ne postoji tako nešto…
I zato dobro razmislite prije svake kupnje programa koji obećava veliku zaradu u jako kratkom vremenu. Znam da je situacija kakva je i da svatko traži dodatni izvor zarade i to je u redu ali treba se paziti takvih programa kao i programa koji su „Besplatni“. Na takvim ćete programima samo izgubiti vrijeme i shvatiti da na kraju ipak ništa od toga.
Dosta vas teži promociji programa za zaradu. Ja kažem da je to krivo jer je 95% ljudi skeptično prema takvom načinu zarade. Započnite sa promocijom proizvoda. Uvijek postoji netko kome se dotični proizvod sviđa. Pronađite tog nekog i ponudite mu proizvod. Facebook vam je idealno mjesto za to samo trebate imati i koristiti prave tehnike i taktike. Opet se vraćam na moje knjige gdje to točno i opisujem.
Dijeta, mršavljenje… To su teme koje su jako popularne kao i softveri. Započnite sa promocijom takvih programa i imati ćete sigurno više uspjeha.
Evo baš sam jutros u samo 20 minuta postavio jednu jako profitabilnu kampanju. Promocija satelitskog softvera za vanjsko tržište i sav posao ide preko Facebooka.

Znači kreirao sam:

Facebook FBML stranicu

Facebook oglas za tu stranicu

Postavio autoresponder sistem sa pratećim porukama

Pokrenuo sistem

Sve to u gotovo u 20 minuta (ne zazivam se uzalud Gospodar Budućnosti) i jednino sam čekao 6 sati da Facebook razmotri moj oglas i odobri ga što se je i dogodilo i kampanja je aktivna. Zarada je visokih 75% i zato ja obožavam raditi kao affiliate za CB proizvode. Visoka provizija i instant preuzimanje kupljenog programa. Naime digitalni proizvodi dostupni su odmah nakon uplate a to se kupcima sviđa jer i sami znate kako je lijepo doći u posjed proizvoda odmah nakon kupnje.
Kako izgleda moja Facebook FBML stranica pogledajte na slici niže:



Znači stranica u sebi sadrži affiliate kod koji nakon klika vodi na stranicu prodavatelja. Ukoliko posjetitelj kupi proizvod ja zaradim visokih 33.90$ na ovom proizvodu. Oglas kreiran na Facebooku pomoći će mi da dovedem točno ciljanu publiku tako da očekujem da će i zainteresiranost biti velika a samim time i zarada.
Proizvod košta 49.95$ i to je za jednog Engleza ili Amerikanca sitnica i on će proizvod kupiti. Nadalje kod njih je kupnja i prodaja online najnormalnija stvar i oni gotovo sve kupuju ili prodaju online a ne kao mi… Pola nas ni kartice nema, druga polovica je skeptična a polovica od te polovice ni ne zna kako se plaća karticom preko Interneta, pa smo sumnjičavi prilikom davanja podataka kreditne kartice i štošta drugo…
Nadalje, za sutra spremam novu FBML stranicu, „Obožavatelji Američkog Nogometa“. No o tome sutra. Kako će otprilike izgledati pogledajte na slici niže:




Isto prodaja satelitskog softvera ali baš na temu američkog nogometa a to je jako popularno u Americi. Ništa me ne košta probati. Postavit ću isto Facebook FBML stranicu sa ukomponiranim affiliate linkom proizvoda ali ovaj puta bez autorespondera i pratećih poruka. Iskreno i nemam ih a isprobati ću najprije zainteresiranost tržišta pa ću lako dodati autoresponder i opt-in formu a za prateće poruke poslužiti ću se ovim softverom:

http://www.SupremeKeywords.com

I za kraj, zamislite se malo, ne vjerujete u Internet zaradu i kažete da je to samo prijevara… A što mislite proizvodi koji se kupuju preko Interneta da na njih nitko nema zaradu?
Mislim da sam vam sada sve rekao.
Ukoliko se mislite baviti Internet zaradom investirajte najprije u edukaciju a onda u programe. Moj Audi Q7 (malo se hvalim al imam razloga) bez šofera neće voziti sam pa tako ni CB pirat neće sam zarađivati ako ga ja ne pokrenem i postavim…
P.S. Ukoliko vas stvarno zanima neki od „Money Making“ programa sa ClickBanka preporučam baš CB Pirate:

http://www.AffiliateBuz.com/clickbank-pirate.html

Jer on nudi najviše no morate znati da vam za dovođenje prometa ne garantiraju oni a ni ja. Za to se ipak trebate sami pobrinuti a to nije lako…

Lp
Goran
Gospodar Budućnosti
http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment