Friday 11 February 2011

AUTOCLICK PROFITS (100% BESPLATAN PROMET)

Pozdrav svima od Gospodara Budućnosti. Da se isplati utrošiti novac i biti spreman na testiranja govori i moj primjer. Nakon što mi je jedan od prijatelja sa Facebooka bacio bubicu u glavu upitavši me mišljenje o jednom programu, bacio sam se na detaljno ispitivanje programa. Prevrno sam članke i članke, videa na YouTubeu kojih i nije bilo previše jer je program skroz nov i lansiran je prije tri dana, točnije 07.02.2011.

Kako ja volim igrati moju igri i naučio sam da ako nešto nanjušim a mislim da je dobro ne oklijevam ni sekunde onda sam se odlučio da kupim proizvod u roku od odmah. Žao mi je bilo što sam najprije kontaktirao jednog dobrog prijatelja, pa drugu dobru prijateljicu da odu na ClickBank i daju mi njihov link proizvoda da kupim preko njih i da oni zarade no na žalost nisam ih pronašao online a želja za kupnjom proizvoda bila je prevelika da bih sačekao njihov odgovor. Juha se jede dok je još vruća.
Evo me danas sa novim softverom instaliranim na mom laptopu koji već odrađuje svoj posao.
Danas ne odgovaram na nikakva pitanja i totalno sam isključen iz svega. Softver sam proučio i predstaviti ću vam ga u slijedećem tekstu a i video prezentaciji koja je gotova i spremna za YouTube.
No krenimo da vam malo objasnim cijeli proces.
Nakon posjeta stranici, klikom na KUPI bio sam prebačen na stranicu za uplatu. Uplata mi je išla preko Pay Pal sistema pošto smatram da je to najsigurniji i najbrži sistem plaćanja preko Interneta i redovito ga koristim.
Kada sam potvrdio PayPal račun i uplatio dobio sam obavještenje sa ClickBanka da kompletiram narudžbu klikom na link „Complete Your Order“ što možete vidjeti iz slike niže:



Jednom kompletirano dobio sam obavijest da je transakcija uspješno obavljena sa porukom „Transakcija uspjela; zahvaljujemo vam se na kupnji AutoClick Profita, uskoro ćete shvatiti kako ste mudru odluku donijeli!“.



Slijedeće što sam morao unesti je Ime, e-mail adresu i tel. broj da bih bio preusmjeren na stranicu za preuzimanje softvera. To sam i učinio. Ovdje morate paziti da unesete ISTU e-mail adresu koju ste koristili prilikom uplate na ClickBank formi bilo da ste plaćali karticom ili PayPal računom jer u protivnom nećete moći pristupiti stranici za preuzimanje.
Pogledajte pristiglu poštu gdje ćete dobiti link za stranicu za preuzimanje softvera.




To je to. Softver sa svim pripadajućim dijelovima dolazi u .zip formatu zbog veličine datoteke i jednom preuzet raspakira se na laptop/desktop.
Taj dio dalje objašnjen je u video isječku kojeg sam pripremio. No to nije sve. Iskreno, ugodno sam se iznenadio poklon bonusima koji nisu bili navedeni niti na stranici prodavatelja a niti igdje drugdje a to su dva jako dobra video uratka i 10 gotovih web stranica spremih na zaradu u dva klika.




Teme web stranica su popularne teme koje su jako tražene na Internetu kao što je Satellite TV za PC, Diet & Fittnes, Acne problem, Romance & Relationship…
Stranice su profesionalnog izgleda i nude točno ono što publika traži.
Znači kliknem na stranicu za preuzimanje besplatnih web stranica i voala… Unutra sam.



U video prezentaciji objašnjeno je i prikazano kako izgledaju stranice kao i raporti koji idu uz njih. Po meni je ovo bonus ogromne vrijednosti.
Idemo dalje. Uz softver sam dobio i dvije knjige u PDF formatu:

Auto Click Profits Guide

Auto Click Profits Affiliate Guide

Prvu sam odmah proučio jer se odnosi direkt na rad softvera i želio sam što prije no sa sigurnošću pokrenuti softver što sam i učinio nakon 20-ak minuta. Druga knjiga objašnjava sve o ClickBanku i načinu promocije proizvoda. Kada je mene oduševila onda možete biti sigurni da vrijedi. Iako znam sve o ClickBanku, knjigu od 68 stranica sam cijelu sa razumijevanjem pročitao jer sadrži jako vrijedne informacije glede promocije CB proizvoda.
Nakon što sam proučio kako treba prvu knjigu, krenuo sam s prvom kampanjom:
Satellite TV za PC i to za Hrvatsko tržište. Da, da… Kako sam i do sada imao uspjeha sa prodajom proizvoda na Hrvatskom tržištu želim softver testirati baš na tom tržištu da vidim hoće li mi donijeti rezultate. Pokrenuo sam softver i upisao URL prodavateljeve stranice…
Softver mi je izlistao ključne riječi i prikazao kolika je konkurencija i mjesečna pretraga za dotičnu ključnu riječ. Ta statistika mi točno pokazuje za koje se ključne riječi vrijedi natjecati. Izabrao sam nekoliko i pokrenuo program za traženje članaka za dotične ključne riječi. Malo pričekao jer je materijala dosta i izabrao nekoliko članaka. Prebacio ih jednim klikom u dio programa koji mijenja članke i stvara jedinstveni članak i to samo jednim klikom. Što to znači? To vam dragi moji znači da u par sekundi imate gotove tekstove, jedinstvene tekstove za web stranice, blogove, article marketing sajtove… a to je jako bitno. Imati jedinstven sadržaj jako je bitno pri SEO.
Jednom kada softver kreira jedinstven sadržaj dobijete mogućnost ispravka po želji i unosa najbitnijih podataka a to su affiliate link i ankor tekst kao i rečenica koja poziva na akciju. Jednom riječju fenomenalno. Sve do sada me je softver jednostavno zadivio no sada dolazi onaj dio koji me je skroz bacio u trans i zbog kojeg sam danas skroz offline sa Facebookom, Twitterom, taggedom… Jednostavno program je toliko dobar da sam se sav unesao u njega i ne zanima me uopće je li mi netko pisao ili pitao za savjet. Taj osjećaj jednostavno trebate probati da biste znali što govorim.
Slijedeće što slijedi je podizanje sadržaja na net i to samo jednim klikom. Sadržaj se najprije podiže na Wordpress blog. Priznajem, nisam do sada imao nikakav blog na Wordpressu već na Bloggeru no softver mi daje mogućnost da ukoliko nemam račun na Wordpressu da mi ga on sam kreira u par sekundi. Program radi tako savršeno da pri kreaciji autobloga ne trebate niti lozinku i ime izabrati a niti ime bloga jer program sve radi za vas. Ime bloga izabire po najtraženijoj ključnoj riječi i to je super.

Nastavite čitati jer slijedi ono što me je potpuno zadivilo…

AutoClick Profits ovdje ide korak dalje i jednostavno za svaki vaš jedinstven članak podignut na Wordpress blog izgrađuje back linkove za njih tako da vaš post počinje dobivati promet sa Googlea.
Znači ovo je potpuno automatiziran sistem koji za jedan proizvod u par klikova izgradi na tisuće backlinkova a to znači na tisuće ciljanih posjetitelja koji mogu rezultirati samo zaradom. Na ovu tehniku nisam utrošio ništa osim početnog uloga od 39$. Ja sam svoju priliku ugrabio i nisam čekao kao Vi jer sam profesionalac i znam da u ovom poslu ako ne reagirate u roku od ODMAH nemate gotovo nikakve šanse da uspijete i preživite o ogromnoj konkurenciji.
Planiram napraviti još jedan video uradak sa kampanjom za GDI (Global Domain International) da vam pokažem kako AutoClick Profit radi za sve proizvode. No isto planiram i sa Rembracom da malo zadivim članove Rembraca, moje drage prijatelje…
Jedva čekam sutra da vidim prve rezultate jer sam igrao na tržište gdje je konkurencija slaba ili gotovo nikakva i rezultati bi se trebali već vidjeti.
Što ću sada raditi? Pa jednostavno pokrenuti kampanju za slijedeći proizvod, pa za slijedeći, pa za slijedeći a i idem malo proučavati i postaviti onih 10 web stranica što sam dobio besplatno kao bonus pri kupnji, sad već mogu reći, revolucionarnog softvera koji me je tako zadivio da sam se isključio sa svih društvenih mreža kako bih uživao u njegovim mogućnostima a mislim da će tako biti i narednih dana jer vidim da je ovo prejako!!!
Ovaj softver bih preporučio ama baš svakome i to ne samo onima koji se bave affiliate marketingom već i MLM marketingom a vidite i ovo, za one koji pišu za web kao i ja npr. ovo je spas jer ću sada moći u par sekundi izlistati tekstove i izraditi ih u totalno jedinstvenom izdanju i poslati ih naručitelju bez straha hoće li članak biti prihvaćen ili ne. Ne znam da li znate koliko pisanje tekstova zahtijeva vremena a i koncentracije. Na ovaj način ne da ću zaradu udvostručiti već će i tekstovi biti kvalitetniji i spremniji za SEO a to upravo naručitelj i traži.
Jedva čekam da vam se javim sutra sa prvim rezultatima…

Lp
Gospodar Budućnosti

P.S.
Ukoliko netko želi kupiti softver može klikom na link niže

AUTOCLICK PROFIT


i kao moj poklon preuzeti cijeli Facebook Autopilot Sistem sa svim pripadajućim bonusima a to su dvije knjige „Zaradi na Facebooku“ i „Moja prva zarada na Internetu“. Dajem to kao BONUS jer se prebacujem na novi softver i raditi ću samo sa njime jer je jako zanimljiv i neću imati vremena baviti se objašnjavanjem FBML-a i ostalih stvari…
Mislim da je ponuda primamljiva. Ukoliko ste skeptici, sačekajte sutrašnju video prezentaciju da vidite točno kako softver radi no ne čekajte previše jer je ponuda softvera limitirana a potražnja ogromna.
Meni je jedino žao ljudi iz Srbije i BiH jer za njih na žalost ne postoji mogućnost kupnje proizvoda. Šteta jer puno gube sa time.

1 comment:

  1. Preko Vašeg sajta sam kupio Autoclick profit.
    Od Vas još uvijek nisam dobio BONUS knjige.

    Željko Mežnar
    zmeznar@gmail.com

    ReplyDelete