Sunday 4 September 2011

NEKOLIKO SAVJETA ZA DOBAR POČETAK...

Pošto zadnje vrijeme imam dosta prodaja FAS-2011 FACEBOOK AUTOPILOT SISTEMA odlučio sam napisati ovu bilješku da vam olakšam život barem na početku.
Najprije bih se još jednom zahvalio kupcima FAS-2011 sistema kao i kupcima „Sex in the UK – TAJNE MARKETINGA“ te bih im ovom prilikom zaželio sretan početak.
Moj prvi savjet je da sve knjige koje preuzmete nakon kupnje dobro pročitate, i dva puta ako treba i to kompletne a ne djelomično i savjetovao bih da ne započinjete sa radom dok to ne učinite.
Nakon čitanja odlučite sa čime biste željeli započeti. Imate tri mogućnosti:

• Affiliate marketing
• MLM (GDI)
• Promocija servisa za poznanstva za odrasle (seks in the uk affiliate)

Svaki od programa za zaradu specifične je naravi i ne promovira se jednako. Ovdje bih ukazao na grešku koju mnogi čine a to je da krenu sa jednim programom pa ne zarade ništa preko noći pa se bace na drugi itd. To je KRIVO!!! Programi i sistemi opisani u mojim knjigama funkcioniraju i to jako dobro ukoliko se pravilno koriste. Slijedeći upute i Vi ćete doći do prve zarade no opet o vama samima ovisi kada.
Jednom kada jedan sistem dovedete do perfekcije krenete sa drugim i tako dalje a ne sve odjednom pa ne zaradite ništa jer se ne možete posvetiti potpuno programu.
Internet zarad nije zarada preko noći i to sam već 100 puta spominjao pa evo i 101-i put.
Nadalje, nemojte da vam se događa kao mnogima da pronađete program i uđete na njegovu stranicu sa promotivnim materijalom te samo metodom COPY-PASTE šaljete poruke prijateljima ili mailom. Takva poruka odbija jer se vidi da je „umjetna“. Budite svoji, napišite sami jednu promotivnu poruku no nemojte je slati u prvoj poruci nakon što vas netko doda ili vi nekoga dodate za prijatelja. To ne pali. Da bi netko nešto kupio od vas morate uspostaviti komunikaciju, kredibilitet. Kada to uspijete onda ćete i prodati nešto. U protivnom početi ćete sumnjati u Internet zaradu ali Vašom krivicom a ne mojom…
Prije svake promocije pročitajte TOS svakog programa, i dva puta ako treba. Znam da je to dosadno jer su to kilometarski tekstovi sa sitnim slovima no nepažnja vas može izbaciti iz programa a poslije nema povratka…
Naučite se biti samostalni. Nije potrebno da za svako vaše pitanje od mene tražite odgovor. Ja ću vam ga dati no nećete ga dobiti isti moment. Pa što nije jednostavnije pitanje unesti u pretraživač. Gotovo sigurno ćete pronaći odgovor. Ja tako radim i sve što sam naučio, sam sam naučio jer mene nitko nije uputio u ovaj posao, sam sam se odlučio na to te sam solo proučavao sve bez ičije pomoći. Nisam imao nikoga da mu pišem i tražim odgovore na moja pitanja a vidite do kuda sam dogurao. Uspio sam doći do nivoa da mjesečno prodam više od 70 knjiga koje sam ja napisao a to je za mene veliki uspjeh.
Eksperimentirajte sa mojim tehnikama, možda pronađete bolju, vama zgodniju. Budite kreativni te uporni jer se samo upornost isplati.

Gospodar Budućnosti
FAS-2011 FACEBOOK AUTOPILOT SISTEM

No comments:

Post a Comment