Saturday 25 September 2010

SPLIT TEST

O čemu se ovdje radi? Evo vam jedan primjer, npr. kupili ste domenu imena freedating.com (ako i je stvarna nije moja, samo sam je naveo kao primjer) sa hosting planom. Želite promovirati Seks in the UK dating servis i kreirate web stranicu i publicirate sve na net. Zatim kreirate subdomenu, npr. freedating.com/sexuk.html i publicirate na net. Sada imate dvije različite stranice a istog tematskog sadržaja. Započnite sa dovođenjem prometa na te dvije stranice i promatrajte koja vam ima više uspjeha posjetitelji-registracija.
Stranicu sa više uspjeha ostavite a ovu drugu ubacite u web editor, ispravite i pokušajte pobijediti postojeću. Igrajte se konstantno tako jer na taj način jednostavno poboljšavate svojstva stranice a samim time i veći postotak registracije a iz knjige „Zaradi na Facebooku“ znamo koliko je to profitabilno.
Isto činite i sa oglasima, kreirajte dva i promatrajte ih minimum 7 dana i nakon toga ostavimo onaj koji nam donosi promet + zaradu a ovaj drugi modificiramo i pokušamo pobijediti postojeći.


Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment