Sunday 26 September 2010

KREACIJA WEB STRANICE

Za pokretanje uspješnog online posla nezaobilazna je stavka web stranica. Bez nje jednostavno ne možete. Nije dovoljan samo blog. Ne kažem da se sa blogom ne da zaraditi no web stranica ima čišći izgled i puno je profesionalniji pristup a da ne kažem webmail.
Nije potrebna neka znanost da bi se kreiralo web stranicu profesionalnog izgleda niti je potrebno neko znanje HTML koda (jezika kojim je pisana web stranica). Za sve se brinu WYSWYG (What You See is What You Get) editori. Ovisi o vama koji ćete koristiti. Ja osobno koristim besplatan NVU editor i možete ga downloadati ovdje:
http://www.nvu.com
On je besplatan i jako jednostavan za korištenje i uz malo truda sa njime možete kreirati web stranice koje se ni profesionalni webmasteri ne bi posramili. U video prezentaciji nastojat ću vam vizualno opisati da kreacija web stranice nije nikakav bauk. To je tako jednostavna stvar koja se samo svodi na unošenje teksta i slika. Da ne dužim puno, krenimo sa video prezentacijom…

POGLEDAJ VIDEO PREZENTACIJU

Nadam se da sam vam malo uspio objasniti i prikazati da kreacija web stranice nije nikakav problem i da svaki početnik sa malo ili ništa znanja može kreirati web stranicu profesionalnog izgleda.
Ovaj video kreiran je u svrhu prikazivanja jednostavnosti kreacije web stranice jer mnogi odustanu sa online poslom baš zbog toga jer misle da je web stranicu teško napraviti.
U jednom od slijedećih postova objasnit ću kako se kreirana web stranica smješta na server.



Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment