Thursday 23 September 2010

Idealna prilika za promociju „Money making programa“

Godina krize ušla je u drugu polovicu no naznake za izlazak iz krize još ne postoje, čak štoviše, šuška se javno da će godina 2011 biti još gora. Da li moramo i mi trpjeti tu krizu ili mislimo izaći iz nje i to bez pomoći države jer ako nju budemo čekali možemo slobodno u mirovinu bez plaće.
Dobili smo dosta mailova sa pitanjima tipa da li naša knjiga garantira zaradu, koliko je potrebno uložiti itd. Na našoj stranici sve to piše ali kako ste većina vas lijena sve pročitati lakše je napisati mail. A da li vi znate koliko mailova mi dobijemo dnevno a želimo odgovoriti na sva. Naravno, prednost dajemo kupcima knjige kojima nastojimo pomoći u rješavanju problema i brom početku zarade a svi vi sa ostalim pitanjima dajte se malo potrudite i pročitajte sve stavke na web stranici a pogotovo one napisane na dnu…(Terms of services, earnings disclaimer, faq)
Naša knjiga ne garantira zaradu ali ni vama poslodavac ne garantira plaću na kraju mjeseca, je tako?
Naša knjiga detaljno opisuje kako zaraditi na netu i koristeći naše metode i programe možete zaraditi dobre novce. Koliko je to dobro ovisi o vama samima i vašoj kreativnosti jer nitko se nije rodio a da mu sve u životu ide. Internet posao je posao kao i svaki drugi i ne može ga svatko raditi kao šta ja npr. ne mogu biti prodavač u Konzumu.



Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment