Sunday 26 September 2010

Hot Tema Ovoga Mjeseca: Satelitski softver za pc/laptop

Ono šta se u svijetu održalo i do dan danas a započelo je prije par godina sada je dostiglo popularnost i na prostorima bivše Jugoslavija.
Predstavljamo vam Satellite Direct, budućnost gledanja TV-a. Pogledajte video prezentaciju:

http://SatelliteWizzPro.com

Software koji je šokirao svijet sada dostupan i za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju
Satellite TV za PC
U današnje vrijeme ekonomske krize nastoji se uštedjeti šta je više moguće. TV pretplata je dio izdataka koje gotovo svako kućanstvo ima na popisu mjesečnih izdataka koja, kad se zbroje, ne ispadaju baš mala. A šta kad bi znali da postoji sistem za koji je potrebna samo internet veza a koji vam pruža gledanje preko 3500 programa visoke HD rezolucije na Vašem PC-u uključujući teško nalazeće video showove i sportske programe a za koji ne plaćate mjesečnu pretplatu? Odjavite TV pretplatu i postanite dio naprednog digitalnog svijeta. Gledajte preko 3500 HD programa i ne plaćajte više niti jednu mjesečnu pretplatu!
Dobrodošli u SatelliteDirect – Budućnost TV emitiranja

Kako sve funkcionira?

Za cijenu od 49.95US$ dobijete mogućnost doživotnog uživanja u preko 3500 HD kanala na vašem laptopu ili desktopu ili jednostavno televiziji bez da više platite ijednu mjesečnu pretplatu. Zaboravite na nestrpljivo čekanje majstora za instalaciju satelitske antene dodatnih uređaja. Instalacija SatelliteDirect softvera je lagana kao i brojanje do tri.

1. Plaćanje – Plaćanje je moguće jedino putem interneta kreditnom ili debitnom karticom ili PayPal računom ako ga imate. Sistem ima cijenu od 49.95 US$ i plaća se samo jednom. Nema mjesečne pretplate.
2. Download – Slijedite jednostavne upute downloadanja (skidanja) softvera nakon uplate
3. Gledajte i Uživajte – Započnite sa gledanjem i uživanjem u preko 3500 programa visoke HD kvalitete. Izbori su jako veliki. Sport, filmovi, sapunice, TV show, poučni kanali i mnogi drugi.Gledajte šta želite, kada želite i od kuda želite.
Sa kristalno čistom slikom i visokom kvalitetom zvuka, brojem programa, podrškom i cijenom, SatelliteDirect je najbolji softver ove vrste koji možete pronaći na tržištu. Nalazi se na prvom mjestu ClickBank mreže a ako ne znate, ClickBank je broj jedan prodajna mreža digitalnih proizvoda u svijetu.
I sad kako na svemu tome zaraditi? Satellite direct nudi veliku mogućnost zarade promocijom proizvoda. Kako?
Cijeli postupak detaljno je opisan u dvije knjige koje možete kupiti na internetu:
Moja prva Internet zarada i Zaradi na Facebooku
Za detaljne informacije pogledajte web stranicu:

http://GospodariBuducnosti.com



Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment