Friday 8 June 2012

NEMAM NOVACA, NE ŽELIM ULAGATI A ZARAĐIVAO BIH, MOGUĆE ILI NE?


Malo sam se dotakao meni jako mrske teme, želje za zaradom ali bez ulaganja. Totalni sam pobornik toga i uvijek tvrdim da bez ulaganja nema zarade no i vjerujem u ovu drugu stranu da se može zaraditi sa 0 kuna a sada ću objasniti i kako no na kraju će se sve svesti na to da se mora uložiti.
Način koji možete koristiti da biste zaradili bez ulaganja sa 0 kuna osobno sam koristio u mojim počecima bavljenja Internet poslom no samo kratko vrijeme i opisao sam ga u mojoj knjizi „Moja Prva ClickBank Zarada“.
Kako ne želite ulagati znači da ne dolazi u obzir web stranica već blog. Ja sam krenuo sa bloggerom te sve izgleda ovako:

•     Registracija na ClickBank affiliate mrežu kao affiliate
•     Pronalazak i odabir proizvoda
•     Odlazak na Googleov alat za pronalazak ključnih riječi
•     Odabir ključne riječi
•     Kreacija bloga
•     Pisanje članaka na blogu
•     Uključivanje affiliate linka
•     Zarada

Tako izgleda proces zarade ukoliko želite raditi bez ulaganja no nije sve baš tako jednostavno kao što izgleda.
Proizvod ćete pronaći lagano jer nije to „big deal“. Pretragom online trgovine to obavite u par minuta.
E sada, da biste zaradili na blogu bez ulaganja morate imati promet na Vaš blog a to možete bez ulaganja postići SAMO ako Vam se blog nalazi na prvim mjestima Google tražilice za određenu ključnu riječ.
Ključna riječ je bit svega i tu ako pogriješite sve odlazi u vjetar.
Odabir ključne riječi nije jednostavan jer za bazičnu ključnu riječ sa velikom pretragom te visokom konkurencijom nemamo šanse niti sa web stranicom a kamo li sa blogom.
Potrebno je pronaći ključnu riječ, odnosno frazu koja ima oko 2.000 globalnih mjesečnih pretraživanja te ne više od 15.000 konkurentnih web stranica.
Kada pronađete takvu ključnu riječ obavili ste jako puno posla. Slijedeće je odabir imena bloga koji MORA sadržavati tu istu ključnu riječ u svom imenu, naslovu te opisu.
Što se bloggera tiče morate i optimizirati sam blog za tražilice a za to je potrebno znanje HTML-a jer morate ući u središnji HTML kod bloga te dodati par tagova koji izgledaju ovako:

A dodaju se odmah ispod

Ostalo je sve jednostavno, obnavljanje sadržaja koji mora biti relevantan ključnoj riječi te temi proizvoda a u isto vrijeme i zanimljiv. Kada nakon nekoga vremena blog dođe na prva mjesta tražilica možete očekivati promet te zaradu.
E sada, to je sve moguće bez uložene lipe ako sve to znate no ako ne znate MORATE uložiti u nešto što će Vas naučiti tome a to se onda vraćamo na moje da se bez ulaganja i ne može zarađivati!!!

No comments:

Post a Comment