Sunday 1 August 2010

Nesto kratko...

Pozdrav svim vjernim čitateljima našeg bloga!
Kako ste nam danas? Nas ni ne morate pitati... Mi, Gospodari Budućnosti dosta da ujutro na našoj jutarnjoj kavici bacimo oko na jedan od naših ClickBank ili Affiliate Future računa i odmah nam se kišni dan pretvori u najsunčaniji.
Šta je nabolje, to se može i vama dogoditi ako slijedite uputstva naše najnovije knjige. Samo da Vam kažem da su kupci knjige svoju zaradu udvostručili samo zbog jedne specijalno opisane taktike (OPISANA NA STRANICAMA 22-29). Ja znam da 29.99€, koliko je potrebno izdvojiti za knjigu, nije malo al kad malo pogledamo naš uloženi trud i vrijeme u novu knjigu pa kad razmotrimo malo informacije koje se nalaze unutra i koje vam mogu u jako kratkom vremenu udeseterostručiti ulog, onda cijena od 29.99€ nije ništa s obzirom da u tu cijenu dobijete i knjigu „Zarada na Facebooku“ koja košta 35€. Nadalje, nitko vas ne tjera da kupita knjigu. Možete započeti i sami sa Internet businessom čitajući informacije iz bloga ili koristeći svoje znanje no znajte da mi svakom kupcu nesebično pomažemo i dajemo korisne informacije šta ne vjerujem da ćete dobiti od drugih a to znamo iz iskustva. Dobri ste im dok ne kupite njihov proizvod ili se logirate na neki program gdje će oni zaraditi a poslije vas odbace kao najveću šlapu.
Raspitajte se kod kupaca knjige (Facebook stranica „Gospodari Budućnosti“) koliko smo im pomogli... Šta smo im sve ponudili i koliko vremena potrošili na mailove a sve u svrhu da ih uputimo na pravi put i da šta prije započnu sa zaradom.
Mi iza svog proizvoda ali i usluge stojimo i malo se razmišljamo kakve smo u stvari budale jer vrijeme utrošeno na Vas možemo utrošiti na naše stvari ili naše slobodno vrijeme ali mi smo takvi. Znamo kako to izgleda kada ste ostavljeni bespomoćni u hrpi informacija a izlaz se nigdje ne nazire.
Toliko za danas, javit ćemo vam se sutra, najkasnije prekosutra sa jednom jako zanimljivom tehnikom koja vam garantira ako je radite ispravno, 90% zaradu po svakom članu u prvih dva tjedna.

Pozdrav od Gospodara Budućnosti!




Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment