Wednesday 4 August 2010

Kreacija web stranice sa besplatnim reportom

Web stranica sa besplatnim sadržajem ne smije biti aljkavo kreirana niti smije išta indicirati na prodaju proizvoda. Ne smijete ovdje griješiti jer to je prvo šta će vaš potencijalni kupac vidjeti prilikom dolaska na vašu web stranicu.
Vaša stranica mora imati sadržaj i opt-in formu za kolekciju email adresa za vaš autoresponder i to je sve.
Za sada posjetitelji stranice trebali bi tražiti informaciju a ne proizvod za kupnju. Isto tako, izbjegavajte postavljanje bilo kakvog oglasa ili pre-sell opcije na vašu stranicu jer će upisi u vaš autoresponder servis opasti. Posjetitelji će vidjeti da na njima želite samo zaraditi i ništa od toga.
Da dopeljate u svoju kućicu ono šta želite ponudite interesantan sadržaj koji će barem malo riješiti njihov problem potraživanja i otvorite im vrata vašem besplatnom sadržaju kojeg dobiju odmah nakon upisa.
Sa dobrom web stranicom koju nije problem kreirati i solidnim besplatnim reportom biti ćete u mogućnosti pretvoriti visok postotak posjeta vaših posjetitelja u upise na vašu mail listu a samim time dobivate veliku mail listu potencijalnih kupaca.
Kako bi trebala izgledati jedna takva stranica:






NASLOV IDE OVDJE

Kratka priča pa se pređe na opis:
Opis1
Opis2
Opis3
Opis4
Opis5
Opis6
Opis7
Šta čekate, upišite se i ugrabite vaš besplatan sadržaj.....


Tako bi otprilike trebala izgledati vaša stranica. Pozdrav pa se čujemo sutra a govorit ćemo o četvrtom koraku a to je „Kreiranje snažne i uvjerljive sekvence poruka sa novostima“.
Pozdrav!





Ime: ZARADA NA FACEBOOKU – TEHNIKE I TAKTIKE ZARADE
Autor: Gospodari Budućnosti
Adresa: http://www.FacebookZarada.com

No comments:

Post a Comment