Saturday 26 May 2012

CPA mreže i Facebook


Što su to CPA mreže?

CPA mreže su affiliate mreže koje u svojoj bogatoj zbirci proizvoda nude nešto za ništa.
Znači nude nešto u zamjenu za unos email adrese, popunjavanju kratke ankete itd.
CPA mreže jako su popularne no ući kao affiliate u njihov sistem jako je teško.
Da biste se registrirali na takvu jednu mrežu morate poznavati Internet marketing te dogovoriti telefonski razgovor a affiliate menadžerom kompanije koji vam je dodijeljen.
U većini slučajeva affiliate menadžer vas sam nazove i ukoliko se ne javite odmah, drugu priliku nećete imati.
Jedan od najbržih i najboljih puteva za registraciju na CPA mrežu je registrirati se te odmah po registraciji nazvati affiliate menadžera direkt na telefon i objasniti mu kako ste zainteresirani za promociju proizvoda te da ste se registrirali i čekate potvrdu.
Tim načinom pokazujete zainteresiranost i gotovo u 99% slučajeva će vas primiti.
Jednom kada ste unutra pomno pretražite bazu te odaberite proizvod za koji mislite da biste mogli promovirati  i za koji mislite da za Vas može biti profitabilan.
Pogledajte video ispod te se upoznajte sa CPA affiliate mrežom i kako ja radim.


Kako to sve ukomponirati u Facebook kampanju?
Sa video prezentacije možete vidjeti kako sam se odlučio za online gaming survey program te da je zarada na tom programu $3.00 po besplatnoj registraciji za što je potreban unos imena i valjane email adrese.
Slušajte sada moju metodu!!!
Proizvod imam a isto sam pronašao i ključnu riječ. O tome nešto kasnije.
Otići ću na Facebook, kreirati Facebook grupu o online gaming surveyu te postaviti kratak opis.
Sistem autopilota te brzinskog dodavanja prijatelja iskoristiti ću na grupu te pozivati dnevno prijatelje čije ću email adrese generirati sistemom opisanim u knjizi „FAS 2011– Facebook Autopilot System“ te ću u kratkom roku doći do oko 1.000 članova grupe.
Prijatelji tih članova vidjet će da su se ti članovi priključili grupi pa će to učiniti i oni (ne svi) no i ti imaju prijatelje...
Da li me pratite. Pokrećem autopilot. Kada skupim oko 1.000-1.500 prijatelja započinjem sa laganim promotivnim materijalom i kada nešto nudim u zamjenu za ništa uspjeh je neizbježan.
To je moć CPA mreža.

Lp
Goran

No comments:

Post a Comment