Sunday 2 October 2011

YouTube – Tajne Video Marketinga




Ovo što ćete pročitati su 3 testirane i dokazane strategije koje će dati nevjerojatan šut vašoj promotivnoj kampanji koristeći YouTube video.

1)Dodaj Poziv na akciju postavljanjem bannera

Želite li dobiti posjetitelje iz YouTube na Vaše web stranice? Jedan od najučinkovitijih načina da to učinite je da se instalira i aktivira poziv na akciju postavljanjem bannera na svakom od vaših video isječaka. Uz ovu opciju, gledatelji će vidjeti mini oglas bannera na donjoj trećini videa i to naslov i link! Ako to ne učinite poslali ste promet na tuđe stranice a ne vaše.

2)Backlinking tajne

Za moje SEO prijatelji, znate moć backlinkova! (Što su to backlinkovi? Samo zagooglajte tu riječ i dobiti ćete odgovor.). Svaki put kada stvorite novi video na Youtube, jednostavno pošaljite povratnu veze na video i URL (ovo
je pravi udar!) Pošaljite povratnu vezu na vaš URL kanal!
(Ex: http://www.Youtube.com/user/channelname)
Youtube voli djelovanje na Channel Stranice! To će pomoći svim vašim video uradcima!

3)Nabavite video odgovore na svoje video isječke

Ovo je moja omiljena strategija! Želite li visoko rangirati svoje video isječke na Youtube i Google? Jednostavno dodajte video odgovore od drugih kanala na video i gledajte svoje video isječke kako skaču na gore!
To čini čuda i ne uzima mnogo vremena!

Ovo su samo tri strategije od 13 kojih možete pronaći na stranici:
YOUTUBE – TAJNE VIDEO MARKETINGA

Unutar Video akademije pronaći ćete svih 13 koraka koje možete upotrijebiti odmah te se popeti na prva mjesta Google i Yahoo tražilica sa svojim video uratkom.

YOUTUBE – TAJNE VIDEO MARKETINGA

No comments:

Post a Comment